skip to main content
Primo Advanced Search
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters

11 Results  for Central Connecticut State University

Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.

Delegation to the Former Yugoslav Republic of Macedonia ; European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office 2014

Link to full text

2
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti : arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.

European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office 2014

Link to full text

3
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti Arsimi dhe trajnimi - Çelsi i ardhmërisë suaj.

Delegation to the Former Yugoslav Republic of Macedonia ; European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office 2014

Link to full text

4
Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Arsimi, trajnimi, rinia dhe sporti arsimi dhe trajnimi - çelës i ardhmërisë tuaj.

European Commission ; Directorate-General for Communication

Luxembourg : Publications Office 2014

Link to full text

5
Aventurat e xhulit dhe stivenit : të zbulojmë botën e bujqësisë organike.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Aventurat e xhulit dhe stivenit : të zbulojmë botën e bujqësisë organike.

European Commission ; Directorate-General for Agriculture and Rural Development

Brussels: European Commission 2011

Link to full text

6
"Çka ka për mua?" : mundësitë e BE-së për arsim, kulturë dhe rini.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

"Çka ka për mua?" : mundësitë e BE-së për arsim, kulturë dhe rini.

European Commission ; Office in Kosovo

Luxembourg : Publications Office 2012

Link to full text

7
Më lini t’u tregoj një sekret : për ambientin.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Më lini t’u tregoj një sekret : për ambientin.

Coppée, Benoît ; Viot, Nicolas ;European Commission ; Directorate-General for the Environment

Luxembourg: Publications Office 2003

Link to full text

8
10 vjet Kornizë Evropiane e Kualifikimeve (KEK)
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

10 vjet Kornizë Evropiane e Kualifikimeve (KEK)

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office 2019

Link to full text

9
Korniza Evropiane e Kualifikimeve mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Korniza Evropiane e Kualifikimeve mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office 2019

Link to full text

10
Korniza Evropiane e Kualifikimeve : mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.
Material Type:
Book
Add to e-Shelf

Korniza Evropiane e Kualifikimeve : mbështesim të mësuarit, punën dhe lëvizshmërinë përtej kufijve : 10-vjetori.

European Commission ; Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

Luxembourg : Publications Office 2019

Link to full text

11
Material Type:
Text Resource
Add to e-Shelf

Of daffodils and dog teams: Reflections on leadership (Albanian) Narcisët dhe ekipet-qen: Reflektimi në Udhëheqësi

Goddard, Tim ;University of Calgary; University of Calgary

Sage Publications 2002

Link to full text

11 Results  for Central Connecticut State University

Personalize your results

  1. Edit

Refine Search Results

Expand My Results

  1.   

Searching Remote Databases, Please Wait